Isoleerder

”Vacature: word isoleerder”

Van adviseren tot isoleren

Ben jij die handige aanpakker met hart voor je vak?

Welkom bij ABC Isolatie

Wij isoleren huizen, kantoorpanden, stallen, schepen en nog veel meer objecten. Samen met een hecht team van collega’s werken we vooral regionaal en verleggen we af en toe onze grenzen buiten de regio. Ons kennisniveau is hoog en wij denken graag met de klant mee voor de beste en juiste oplossing. Met passie voor steeds betere technologie kunnen wij elke constructie (vloer, spouw, gevel, dak) isoleren en gaan wij met goed en modern materiaal, elke dag met veel plezier aan het werk.

Jouw toegevoegde waarde

Dat je goed bij ons past vinden we het belangrijkst. Met jouw wil, zelfstandigheid en drive om te blijven ontwikkelen zorgen wij dat jij kunt doen waar je goed in bent. Een zeker contract en arbeidsvoorwaarden conform Bouw cao, aangevuld met een goede pensioenregeling is bij ons dik in orde. Daar kun je op vertrouwen. Net zoals een vrijdagmiddagborrel op z’n tijd om het weekend in te luiden.

Jij:

  • Herkent je in ons motto; “afspraak is afspraak”, tevens onze reputatie bij de opdrachtgevers,
  • Verblijdt de klant met goed advies en vakmanschap,
  • Bent sociaal en werkt zelfstandig en netjes,
  • Denkt graag verder mee. Heb jij een goed idee? Deel het ons mee!
  • Wilt het liefst per direct en fulltime je tijd aan ons hechte team toevoegen.

Voeg de daad bij het woord

Ben jij enthousiast geworden en denk jij positief te kunnen bijdragen aan ons team en de prettige werksfeer? Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou! Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen, aangevuld met je CV. Stuur dit naar ons e-mailadres: info@abcisolatie.nl.

Korte spruit 6a, 7773 NR, Hardenberg

0523 - 76 04 76

info@abcisolatie.nl