Introductie

ABC Isolatie past op het gebied van woning isolatie innovatieve technieken toe.

De technologie rond woningisolatie maakte met de introductie van SUPUR geslotencellige structuur een forse stap vooruit. SUPUR is een geslotencellig polyurethaanchuim. Laat u zich evenwel niet afschrikken door moeilijke termen. Voor u is vooral van belang dat met SUPUR maximale isolatie van uw woning of bedrijfspand binnen ieders bereik ligt. De specialisten van ABC Isolatie maken daarbij exclusief gebruik van apparatuur die op basis van eigen ervaring en expertise ontwikkeld is. SUPUR kent een nieuwe unieke 3 componenten samenstelling met als bijzondere eigenschap dat het stopt met expanderen vanaf het moment dat er tegendruk komt. Een andere waardevolle eigenschap van het materiaal is de ongevoeligheid voor vocht. Vastgesteld is dat SUPUR zich met deze en tal van andere specificaties bijzonder geschikt maakt voor toepassing in bestaande bouw.


Behalve over in eigen beheer ontwikkelde innovatieve apparatuur beschikt ABC Isolatie ook over een team van enthousiaste en goed opgeleide vakmensen. Zij zijn als geen ander geëquipeerd om met uiterst moderne machines en technologie uw opdrachten tot volle tevredenheid uit te voeren.


Beter isolatiemateriaal dan SUPUR is niet bekend. Het heeft de hoogste dichtheid in de cellenstructuur en bewerkstelligt daarmee maximaal wooncomfort in combinatie met interessante besparingsmogelijkheden op uw energienota. Laat u vrijblijvend voorlichten over alle mogelijkheden van isolatie van uw woning of bedrijfspand door ABC Isolatie.