HR++ Parels

Naast Supur als isolatiemateriaal in de spouw, bieden wij ook HR++ parels aan als na-isolatie grondstof. Dit zijn ronde piepschuimballetjes die op een speciale manier aan elkaar verlijmd raken om een geheel te zijn wanneer het eenmaal in de gevel zit. Het geraakt immers aan elkaar vast.

U zult meteen merken dat het uw leefklimaat in de woning vergroot, denk daarbij ook nog eens aan een aanzienlijke daling van de stookkosten. U zult de waarde van uw investering meteen inzien in, vragen worden door resultaten beantwoordt.

Hoe brengen wij HR++ Parels aan?

Net als bij Supur wordt dit isolatiemateriaal via de buitenkant van de gevel naar binnen gebracht. Er worden kleine gaatjes in de voeg geboord, de gaatjes ziet u naderhand niets van weer. Daarna worden de parels via een speciale isolatiespuit de gevel ingeblazen. Door middel van een microcamera wordt er aan de buitenkant gecontroleerd of spouw goed gevuld is, wanneer dit niet zo is wordt op die niet gevulde punten na gespoten. 

Wat zijn de uiteindelijke voordelen van HR++ Parels?

  • Het materiaal is bestand tegen schimmels en vocht, met andere woorden, het materiaal veranderd niet in sterkte of zwakte als het aangetast wordt;

  • Relatief hoge isolatiewaarde;

  • Veiligheid voor zowel de verwerker als gebruiker;

  • Materiaal heeft een duurzame levensduur/kwaliteit is goed.

Mocht u na het lezen geïnteresseerd zijn geraakt in deze vorm van na-isolatie? Schroom niet, neem gerust contact met ons op of maak een online afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Vraag een offerte aan

of bel:

0523 760476